Proiectare mansarda

 

Servicii proiectare mansarda

Pentru a va putea realiza visul si a va mansarda locuinta sau pentru a realiza un proiect de casa noua cu etaj mansardat sau cu , veti avea nevoie de un proiect.
Astfel se va trece prin toare etapele de proiectare, de la urbanism, arhitectura, rezistenta si pana la instalatii. Un proiect bine gandit si conformat va va ajuta sa realizati
investitia propusa cu costuri minime si fara bataie de cap ! Proiectarea este o etapa importanta a procesului de . Nu uitati! Activitatea de proiectare se incadreaza in anumiti parametrii si respecta anumite norme si normative! Cei ce intocmesc documentatia sunt cei responsabili!
Apelati asadar la persoane calificate in domeniu pentru a obtine rezultatul scontat dar nu uitati ca si aceste persoane trebuie sa respecte legile si nu intotdeauna toate ideile sunt posibile! O mansarda poate genera un spatiu comfortabil, util si placut dar si foarte modern. Totul pleaca de la proiectul de arhitectura, de la viziunea unui arhitect asupra lucrarii. Membrii echipei e-mansardare vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va transforma in realitate gadurile si aspiratiile. Dupa realizarea proiectului de arhitectura, se trece la partea urmatoare si anume expertizarea cladirii (daca aceasta face parte a fondului construit existent) pentru a vedea in ce masura structura
e in masura sa preia incarcarile aduse de noua mansarda sau daca trebuiesc adoptate masuri de interventie pentru a prelua aceste sarcini si a asigura parametrii optimi de comportare in timp, intocmirea proiectului de rezistenta si a celui de instalatii.
Cu expertiza tehnica, proiectele, certificatul de urbanism si avizele cerute prin acesta se merge la Primarie si se depune dosarul pentru obtinerea autorizatiei de construire. Dupa ce se obtine autorizatia si se declara inceperea lucrarilor la Primarie si la Inspectoratul de Stat in Constructii se poate trece la executia lucrarilor de mansardare. Nu incepeti fara aceste demersuri! Riscati amenzi usturatoare!

 

Cautari:

FacebookYahoo MessengerYahoo MailDiggLinkedInEmailShare