Executie mansarda


Atunci cand vorbim despre executia unei mansarde trebuie sa cunoastem mai intai etapele ce trebuiesc parcurse pentru a putea incepe lucrarile.
Dupa obtinerea Certificatului de Urbanism, efectuarea expertizei tehnice, redactare proiectului si obtinerea avizelor si in final a autorizatiei de construire putem afirma ca am trecut cu bine de un pas greu al procesului de mansardare si am reusit sa depasim birocratia infernala cu care ne confruntam in relatia cu autoritatile.
Urmeaza apoi a doua etapa si anume alegerea constructorului si demararea lucrarilor. Aceasta este cu siguranta cea mai importanta etapa a procesului de mansardare.
Contractarea unui constructor bun este, si v-o spun cu mana pe inima, o provocare. Nu faceti rabat de la calitate! Nu va bucurati la niste tarife derizorii ale unor echipe de mesteri care merg pe principiul “las’ca merge si asa” sau “las’ca stiu eu mai bine ca am lucrat eu si in Italia si aia acolo asa faceau … ” . Veti obtine o lucrare pe masura acestor preturi. Executia defectuasa poate genera o groaza de probleme pe termen lung … amintesc aici : punerea in opera a unor materiale necorespunzatoare ( lemn ud, lemn cu coaja, etc. ) , montajul incorect al tablei sau a meterialului folosit la realizarea invelitorii, imbinarea incorecta a elementelor componente ale sarpantei sau netratarea corespunzatoare a lemnului, etc. Nu vreau sa generalizez si sa afirm faptul ca toate echipele de executie sunt neserioase si nu isi fac treaba. Am intalnit si oameni muncitori si cu simt de raspundere care si-au indeplinit atributiile cu succes. Vreau insa sa atrag atentia ca in 90% din cazuri executia se face defectuos iar rezultatul este unul pe masura. Alegeti varianta corecta atat pentru proiect cat si pentru executie pentru a obtine un rezultat satisfacator pe termen lung.
Membrii echipei e-mansardare vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va materializa ideile si a duce la bun sfarsit procesul de mansardare al locuintei pe care o detineti.
Asiguram servicii complete de proiectare, si executie pentru proiecte de toate dimensiunile, de la un proiect simplu de mansardare casa pana la lucrari complexe de proiectare pentru : mansardare bloc, mansardare cladire birouri, etc.
Nu ezitati sa ne contactati! Oferim consultanta gratuita la demararea proiectului pentru ca rezultatul final sa fie cel asteptat!

 

Proiect realizat de 4a STUDIO arhitectura  – arhitect Pompiliu Mara

4aStudio

Cautari:

FacebookYahoo MessengerYahoo MailDiggLinkedInEmailShare